Ležišče Bamboo

Če si želite udobja, svežine in popolnega počitka, je prava izbira za vas ležišče Bamboo. Ležišče je sestavljeno iz plasti Bio spominske pene in plasti pene Ecogreen z dodatkom ricinusovega olja. Plasti sta oblikovani v tri-consko jedro, ki zagotavlja zračenje in močnejšo oporo v predelu križa.

Prevleka ležišča, ki je med drugim tudi zelo enostavna za preoblačenje oz. pranje, je obogatena z bambusovimi vlakni, ki so ekološki material in so primerni za zdravo in učinkovito spanje. Bambusova vlakna so mehkejša kot bombaž in ob dotiku nam dajejo občutek mehkobe in lahkotnosti. Ne vsebujejo kemičnih substanc, vendar se nam s svojo naravnostjo popolnoma prilagajajo in nas v poletnih mesecih hladijo, v zimskih pa prijetno grejejo. Poleg naštetih lastnosti pa bambusova antimikrobna zaščita deluje kot naravni deodorant, ki prevleko ležišča ohranja svežo in mehko.

Ležišče Bamboo je nadvse primerno za astmatike in alergike, saj je prevleka ležišča impregnirana z zaščito SANITIZED®, kar pomeni, da le ta poskrbi za zaščito pred pršicami, glivicami in ostalim bakterijam.

Ležišče spodbuja pravilno lego telesa in tako preprečuje bolečine v hrbtu, vratu in bokih. Je prijazno do okolja, saj ga je moč reciklirati.