Ležišče za otroke

Otroško ležišče Baby je inovativno, praktično ležišče, ki sledi otrokovemu razvoju, ki v prvih mesecih razvoja potrebuje trše ležišče, v kasnejših mesecih pa mehkejše ležišče. Ležišče Baby Pedic vam to omogoča, saj ima dvodelno jedro, ki omogoča na eni strani trše in na drugi strani mehkejše ležišče. Dojenčki v prvih mesecih potrebujejo trdno spalno podlago, saj se med spanjem na trebuhu še ne morejo premikati sami. Trdna podlaga preprečuje, da bi se jim obraz pogreznil v ležišče in jim tako omogoča nemoteno dihanje in lažje dvigovanje glave.

Med spanjem na hrbtu pa trdna podlaga skrbi, da dojenčkova hrbtenica počiva v pravilnem položaju in tako skrbi za njen zdrav razvoj. Ležišče je izdelano iz raztegljive, čvrste pene Ecoccel v kateri zrak neprekinjeno kroži, v vse smeri, in poskrbi, da se ležišče neprestano prezračuje. Vlaga iz ležišča tako izgine in tako vašemu otroku med spanjem ne bo vroče.

Ležišče Baby Pedic ima tudi antialergijske lastnosti in je zato prijazen tudi do otrok, ki trpijo zaradi alergij na pršice ali astme. Ecocell je umeten material v katerem pršice nimajo osnovnih pogojev za preživetje.

Ležišče je praktično tudi zaradi snemljive prevleke, ki je nepremočljiva in tako nudi popolno udobje, ki ga potrebuje vaš malček.

Za otrokom privlačno ležišče, je le ta na voljo v nežni modri in marelični barvi.

To ležišče lahko preizkušate kar 30 dni! Če z njem iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh (od dneva nakupa) brez težav vrnete. Povrnili vam bomo vaš denar.